Plukdagen 2020

Voor de donateurs met de zomerappels James Grieve, Roter Gravensteiner, Alkmene, en Lena is de pluktijd al bijna aangebroken!!
Vanaf half augustus kunt u deze appels op eigen gelegenheid gaan plukken. We zullen zorgen voor een ladder in elke boomgaard.
Door de beperkte houdbaarheid is het helaas niet mogelijk om deze vroeg rassen bij ons te laten versappen.

Op zaterdag 19 september is de plukdag voor de rassen:
Glorie van Holland
Notarisappel
Rode Boskoop
Santana
Sterappel
Zoete Ermgaard

en Ingrid Marie

Op zaterdag 17 oktober is de plukdag voor de rassen:
Bramleys Seedling
Court Pendu
Dubbele Bellefleur
Groninger Kroon
Present van Engeland
Topaz

Karmijn de Sonnaville

Uiteraard kunt u ook altijd op eigen gelegenheid uw eigen appels gaan plukken. Er ligt altijd wat plukmateriaal in de boomgaarden.

Alle donateurs  hebben op 15 augustus via de email de uitnodiging voor de plukdagen ontvangen. Heeft u hem niet ontvangen, kijk dan eerst even in uw spambox. Staat daar ook niks, dan ontvangen we graag een emailtje (info@hoogstamfruithemmen.nl) en versturen we hem nogmaals.

3 Replies to “Plukdagen 2020”

  1. Beste hoogstamboomgaarders,
    Ik heb geen mail gehad voor de plukdagen. Nou hoop ik dat we nog wel geregistreerd staan als donateur. Kunt u laten weten of het klopt? De boom (topAz 6D25) staat op naam van Arvid van Loenen Martinet

    1. U staat zeker nog geregistreerd als donateur met de genoemde boom. De email is verzonden naar hetzelfde emailadres als u hier opgeeft, wellicht is het bericht in de spambox beland.Ik verstuur u zo de nieuwsbrief nogmaals. Met vriendelijke groet, Angelien

    2. De email komt inderdaad nu terug. Heeft u nog een ander emailadres waar we hem naartoe kunnen sturen? Of wellicht kunt u ons een email sturen waarop we kunnen replyen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

appeloogst