Aanmelden

Hoe werkt het?

Op dit moment zijn al onze bomen geadopteerd, en is het tijdelijk even niet meer mogelijk om een boom te adopteren.

Wilt u zich opgeven als adoptant van een boom? Voor slechts 50 euro per jaar adopteert u uw eigen appel- of perenboom. Vul uw gegevens in in het opgaveformulier hieronder en u krijgt zo spoedig mogelijk bericht. U ontvangt een certificaat van de aan u gekoppelde hoogstamboom met daarbij alle benodigde informatie. Als u nog vragen heeft, beantwoorden wij die graag.

Als adoptant van een hoogstamboom ontvangt u:

  • Het oogstrecht van uw eigen boom
  • Keuze uit verschillende klassieke fruitrassen
  • Genieten van de smaak van (h)eerlijk biologisch fruit
  • Toegang tot de fruitboomgaard
  • Jaarlijkse plukdag, met mogelijkheid tot het laten versappen van uw fruit
  • Jaarlijkse bloesempicknick
  • Op de hoogte blijven via de nieuwsbrief
  • U draagt bij aan het behoud van het authentieke Betuwse landschap

Wanneer plukken?
U kunt in principe het fruit van uw boom plukken als het rijp is en wanneer het u uitkomt. Er vindt tevens een gezamenlijke plukdag plaats waarvoor u een uitnodiging ontvangt. De plukdag is het moment waarop we met alle aanwezigen het (resterende) fruit plukken. Heeft u teveel appels om mee naar huis te nemen? Dan kunt u appels bij ons inleveren om te laten versappen tot heerlijk natuurtroebel appelsap. Het sap wordt verhit en in 5 literzakken verpakt. De pakken sap zijn ongeopend 2 jaar houdbaar en zelfs als het pak geopend is, is het nog twee maanden houdbaar. Onze ervaring is echter dat het pak voortijdig allang op is!

Bloesempicknick
De bloesempicknick vindt in principe plaats op de derde zaterdag van april en bestaat onder andere uit; ontvangst met koffie, thee en appeltaart, een wandeling en een picknick in de boomgaard.

Tip: Doe een boom cadeau

Bijvoorbeeld aan uw kleinkind of ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis (geboorte, verjaardag, doop, etc)

Aanmelden

Ik adopteer een hoogstamboom:

Wanneer je je aanmeldt, geef je een machtiging af tot wederopzegging. De inschrijving wordt dan automatisch door ons verlengd totdat je opzegt.

 

* Meer over smaak, pluktijd en bewaring lees je bij appelrassen